Business Coaching

Få succes med strategisk marketing og udlev dine drømme!

Business Coaching

Coaching er en målrettet og struktureret samtale, der motiverer dig til at rykke på dine ønsker om forandring.

Coaching er fremadrettet og måldrevet. Dine mål, ønsker og drømme ligger i forlængelse af dine indre værdier. Når du går på opdagelse i dit indre, opnår du indsigt, skaber bevidsthed og motiveres til udvikling.

I coaching guider, støtter og udfordrer jeg dig med undersøgende spørgsmål, så du kan være nysgerrig på de svar, du finder inde i dig selv. 

Marketing Mentor

Jeg hjælper selvstændige med at kortlægge rejsen til succes med deres business. Jeg er specialiseret i marketing og kan guide iværksættere på rette vej i marketing-junglen til effektiv online marketing.

Skab resultater gennem synlighed og relations skabelse. Få kunder i butikken og udlev dine drømme på lige netop din måde.  

Få sparring på dine konkrete udfordringer. Kom i mål med din effektive markedsføring med en digital strategi. Jeg møder dig og din forretning, der hvor du er på din iværksætterrejse og hjælper dig videre mod dine mål. Lad os tage en gratis og uforpligtende snak og mærke om vi er det rette match.

Coaching kan foregå på forskellige måder.

Hvad foretrækker du?

Online session
Walk & Talk session

Alle coachingsessioner har en varighed på 60 minutter uanset, hvordan vi afholder sessionen. 

Stine Fentz

Hvad er coaching ikke?

Coaching er ikke terapi, vejledning eller rådgivning. Coaching er ikke bagudskuende og går ikke tilbage i tiden for at forstå nutiden. Vi tager udgangspunkt i din nuværende situation og ser i stedet på, hvordan du flytter dig i den retning, du ønsker.

Coaching er ikke rådgivning, da du finder svarene i dig selv. Den eneste undtagelse, der forekommer i min praksis er, når et businesscoaching forløb er bygget op omkring online marketing. Det omtaler jeg derfor som en Marketing Mentor session eller workshop og ikke som en ren coachingsession.  

Udtalelser