Content Camp

Producér indhold til din marketing

Fra basket-camp til Content Camp

Selvom jeg arbejder som marketing mentor, kan jeg også ind imellem opleve at gå i stå og mangle ideer til mit content. 

Hvordan får vi gjort det sjovt, effektivt og problemfrit, så vi igen skaber flow? Jeg har ladet mig inspirere af leg og lethed.

Da jeg var barn, var jeg hver sommer på basket camp i den lokale basketball klub. Det var nogle dage med socialt samvær, spil, leg og læring, men det var i høj grad en særlig egenskab, jeg tog med mig derfra videre i livet og det var disciplin. Når du sender så stor en gruppe børn og unge ind i en hal med dårlig akustik, så bliver det en læring i disciplin, mindset og attitude. Bevares, hele situationen var også en smule farvet af den amerikanske head-coach og hans mentalitet. 

Stine Fentz
Stine Fentz

Kom på forkant

Tag en dag ud af kalenderen og kom med til content camp. Kom på forkant med din indholdsproduktion og konceptudvikling. Få nye ideer og inspiration med hjem.

Gode vaner skal leges ind, så det ikke bliver en sur pligt, men i stedet en hyggelig og givende ting at samles om.

I 2022 kører Content Camp som online workshop på Zoom, så spring på hjemme fra sofaen eller fra kontoret og vær klar til at få ideer, producere indhold og sparre med andre i samme situation.

Producér dit indhold

Der er ingen grund til at content produktion skal være kedeligt. Så forestil dig, at jeg tager head-coach-kasketten og træningsdragten på, fløjten i hånden og så går vi ellers i gang med at lave øvelser, så vi producerer effektivt… og samtidig har det sjovt i fællesskabet. 

Før content campen har du en strategi for, hvem du vil ramme med dit budskab, på hvilke platforme osv. Du må meget gerne allerede have en plan for dit indhold eller i hvert fald ideer til, hvilket indhold du skal producere. 

Kom med et åbent og nysgerrigt sind, så finder vi sammen nye ideer, skriver tekster, laver grafik eller hvad det nu lige er, du står og mangler til dit næste rul af content til sociale medier, nyhedsbreve eller lignende. 

Jeg anbefaler altid mine klienter at producere indhold samlet (batche det). Jeg kommer derfor til at afholde content camp en gang i kvartalet, så du har mulighed for at se fremad til næste kvartal og komme på forkant. 

Content Camp


📆 Dato: 16. september 2022

⏰ Tidspunkt: kl. 9.00 - 14.30


📍 Sted: Online


💰 Pris: 499 kr. eks moms pr deltager.

Content Camp


📆 Dato: 9. december 2022

⏰ Tidspunkt: kl. 9.00 - 14.30


📍 Sted: Online


💰 Pris: 499 kr. eks moms pr deltager.

Modtag besked om nye workshops, forløb og kurser.

Tilmeld dig min emailliste og få direkte besked om nye workshops og datoer.
Tilmeld dig i footeren nederst eller ved at sende mig en mail på stine@stinefentz.dk
Email listen