Inhouse Coach

Tag hånd om dine medarbejdere. Den vigtigste personalegode er trivsel.  

Den vigtigste personalegode er trivsel

Trivsel er essentielt for gode og effektive medarbejdere. Få en ekstern coach i huset, som medarbejderne kan benytte sig af. 

I coaching kan vi tage en snak i et fortroligt rum og om lige det, der fylder for dem. 

Giv medarbejderne mulighed for at få vendt det, der kværner i hovedet med en ekstern coach, der ikke er bundet op på ledelsen, men har fuldt fokus på trivsel for den enkelte. Det frigiver tid, overskud, fokus, bedre koncentration for medarbejderen og organisationen opnår større effektivitet og mindsker stress på arbejdspladsen.     

Mennesket i centrum

Mennesker har brug for at blive set og hørt, frigiv lederens tid ved at give medarbejderne et frirum til en fortrolig og tryg samtale. 

Jeg tilbyder coaching inhouse, som du kan tilbyde som personalegode til dine medarbejdere. Book en fast dag om måneden til en fast pris på 5600kr ex moms. Jeg er til rådighed for max 6 coachingsessioner på en dag i tidsrummet kl. 9-17. Du stiller et lokale i virksomheden til rådighed på dagen. 

Ønsker du en anderledes tilpasset aftale, så kontakt mig for en uforpligtende snak om dine medarbejderes specifikke behov.