Stine Fentz | Coaching

  Coach & Marketing Mentor 
Jeg er ICF certificeret coach v/Sofia Manning.
Jeg hjælper mennesker med at nå deres mål i livet og leve et bevidst og autentisk liv, der er helt deres eget.

Personlig udviklingscoach
Personlig udvikling gennem indsigt og bevidsthed er min passion i livet.
Jeg hjælper mennesker, der er klar til en forandring og understøtter processen med værktøjer til selvindsigt og bevidsthed.

Business Coach & Marketing Mentor
Som businesscoach hjælper jeg selvstændige med at kortlægge rejsen til succes med online marketing. Det er min passion at hjælpe dig på vej til din succes, så du kan skabe den forretning, du drømmer om. 

Min marketinguddannelse

Jeg har uddannet mig i forretnings- og marketingstrategi på en professionsbachelor, hvor alt teori anvendes i praksis i konkrete cases.

Efterfølgende har jeg en cand.it.webkommunikation med speciale i webformidling. Her lærte jeg at tage højde for de digitale mediers muligheder og udfordringer i virksomhedens kommunikation og marketing.

I webkommunikation er der ikke kun en afsender og en modtager af et budskab, men også et digitalt medie med egne kommercielle interesser, begrænsninger, algoritmer og struktur.Det har givet mig en langt dybere forståelse for de mekanismer, der styrer vores online interaktion og sociale adfærd.

Med det overblik, jeg besidder, kan jeg guide dig trin for trin igennem de strategiske processer

Sammen tager vi informerede valg, der fokuserer din marketingindsats, så du opnår de målsætninger, vi opsætter for din forretning og skaber det salg, der er nødvendigt for din virksomheds succes.

Stine Fentz
Stine Fentz

Alt det andet jeg også er ...

Jeg er 36 år og bor i Horsens. Jeg nyder friheden som selvstændig og tilrettelægger mit arbejdsliv efter hvornår jeg er mest effektiv og kreativ. (Ja indrømmet, jeg er b-menneske). 

Jeg er et menneske drevet af ambitioner både for mit liv og min forretning. Jeg arbejder gennemsnitligt mere end en fuldtidsansat, men slet ikke ligeligt fordelt over en uge. 

Det gode arbejdsliv er for mig fleksibelt, ambitiøst og ikke alt for opdelt i arbejde og privatliv. Mit professionelle netværk er hurtigt blevet en del af min private omgangskreds. 

Jeg er ekstrovert… Ja! Jeg kunne ikke skjule det længere… 

Min ekstroverte side har et stort behov for kollegaer i hverdagen, derfor nyder jeg at sidde i kontorfællesskabet The Penthouse i Horsens med mine gode co-workers. 

The Penthouse ligger helt centralt på hovedgaden og her har jeg gode rammer for coachingsessioner og workshops.

Jeg samarbejder også med bymakers og har mulighed for at afholde forløb i Skanderborg. 

Netværk & fællesskab

Jeg sætter stor pris på netværk, vidensdeling og faglig sparring, du er derfor altid velkommen til at komme forbi til en kop kaffe, men skriv lige først, så du ikke går forgæves.

Jeg er en del af sponsor- og handelsnetværket i AC Horsens. (Go’ gule). Ja faktisk er jeg ‘bronze-sponsor’ og hepper ekstra meget på ungdommen. 

Fornylig er jeg også blevet sponsor i HH Elite og blevet en del af det projekt, de er ved at opbygge. Sponsoratet giver adgang til erhvervsnetværket og gode fælles oplevelser i et uformelt miljø.

Som medlem af Business Horsens er jeg aktiv i netværket MedlemsArena og senest er jeg blevet medlem af det lokale netværk Vores Netværk Torsted.

Min selvstændig-familie er dog stadig i bymakers i Skanderborg, hvor jeg sad i kontorfællesskabet mit første år som selvstændig. Her deltager jeg i de åbne netværksfredage en gang om måneden. Jeg underviser også på WorkDays Marketing. 

Stine Fentz