Stine Fentz | Coaching

 

Stine Fentz | Coach | Marketing Mentor 

Jeg er ICF certificeret coach ved Sofia Manning. Jeg hjælper mennesker med at nå deres mål i livet og leve et bevidst og autentisk liv, der er helt deres eget.
Jeg er arbejder som personlig coach, business coach og team coach. Personlig udvikling gennem indsigt og bevidsthed er min passion i livet.
Som business- og iværksættercoach hjælper jeg selvstændige med at kortlægge rejsen til succes med online marketing. Det er min passion at hjælpe dig på vej til din succes, så du kan skabe den forretning, du drømmer om. 

Min uddannelse

Jeg har uddannet mig i forretnings- og marketingstrategi på en professionsbachelor, hvor alt teori anvendes i praksis i konkrete cases.

Efterfølgende har jeg en cand.it.webkommunikation med speciale i webformidling. Her lærte jeg at tage højde for de digitale mediers muligheder og udfordringer i virksomhedens kommunikation og marketing.

I webkommunikation er der ikke kun en afsender og en modtager af et budskab, men også et digitalt medie med egne kommercielle interesser, begrænsninger, algoritmer og struktur.Det har givet mig en langt dybere forståelse for de mekanismer, der styrer vores online interaktion og sociale adfærd.

Med det overblik, jeg besidder, kan jeg guide dig trin for trin igennem de strategiske processer

Sammen tager vi informerede valg, der fokuserer din marketingindsats, så du opnår de målsætninger, vi opsætter for din forretning og skaber det salg, der er nødvendigt for din virksomheds succes.

Stine Fentz

Alt det andet jeg også er ...

Jeg er 36 år og bor i Horsens. Jeg nyder friheden som selvstændig og tilrettelægger mit arbejdsliv efter hvornår jeg er mest effektiv og kreativ. (Ja indrømmet, jeg er b-menneske). 

Jeg er et menneske drevet af ambitioner både for mit liv og min forretning. Jeg arbejder gennemsnitligt mere end en fuldtidsansat, men slet ikke ligeligt fordelt over en uge. 

Det gode arbejdsliv er for mig fleksibelt, ambitiøst og ikke alt for opdelt i arbejde og privatliv. Mit professionelle netværk er hurtigt blevet en del af min private omgangskreds. 

Jeg er ekstrovert … Ja! Jeg kunne ikke skjule det længere. 

Min ekstroverte side har et stort behov for kollegaer i hverdagen, derfor nyder jeg at sidde i kontorfællesskabet Office Together her i Horsens. Jeg nyder at snakke over kaffemaskinen eller frokosten i kantinen.

Jeg sætter stor pris på netværk, vidensdeling og faglig sparring, du er derfor altid velkommen til at komme forbi til en kop kaffe, men skriv lige først, så du ikke går forgæves.

Jeg er en del af sponsor- og handelsnetværket i AC Horsens. (Go’ gule). Ja faktisk er jeg ‘bronze-sponsor’ og hepper ekstra meget på ungdommen. 

Som medlem af Business Horsens er jeg aktiv i netværket MedlemsArena og fornylig er kommet med i Network Together og blevet LunchIn Ambassadør i Horsens.

Stine Fentz