Velkommen

Stine Fentz | Digital Strateg | Marketing Mentor 

Jeg er strategisk konsulent og digital rådgiver inden for online marketing.

I min forretning hjælper jeg selvstændige med at kortlægge rejsen til succes med online marketing. Det er min passion at hjælpe dig på vej til din succes, så du kan skabe den forretning, du drømmer om. 

Strategisk mindset

Den langsigtede og varige værdi, du kan skabe for dine kunder.

Det bløde salg

Content marketing, der tiltrækker, engagerer, skaber tillid og sælger.

Digital strategi

Digitale medier, kundernes rejse og webkommunikation.

Hvad siger andre?

Min uddannelse

Jeg har uddannet mig i forretnings- og marketingstrategi på en professionsbachelor, hvor alt teori anvendes i praksis i konkrete cases.

Efterfølgende har jeg en cand.it.webkommunikation med speciale i webformidling.

Her lærte jeg at tage højde for de digitale mediers muligheder og udfordringer i virksomhedens kommunikation og marketing.

I webkommunikation er der ikke kun en afsender og en modtager af et budskab, men også et digitalt medie med egne kommercielle interesser, begrænsninger, algoritmer og struktur.

Det har givet mig en langt dybere forståelse for de mekanismer, der styrer vores online interaktion og sociale adfærd.

Med det overblik, jeg besidder, kan jeg guide dig trin for trin igennem de strategiske processer

Sammen tager vi informerede valg, der fokuserer din marketingindsats, så du opnår de målsætninger, vi opsætter for din forretning og skaber det salg, der er nødvendigt for din virksomheds succes.

Alt det andet jeg også er ...

Jeg er 35 år og bor i Horsens. Jeg nyder friheden som selvstændig og tilrettelægger mit arbejdsliv efter hvornår jeg er mest effektiv og kreativ. (Ja indrømmet, jeg er b-menneske). 

Jeg er et menneske drevet af ambitioner både for mit liv og min forretning. Jeg arbejder gennemsnitligt mere end en fuldtidsansat, men slet ikke ligeligt fordelt over en uge. 

Det gode arbejdsliv er for mig fleksibelt, ambitiøst og ikke alt for opdelt i arbejde og privatliv. Mit professionelle netværk er hurtigt blevet en del af min private omgangskreds. 

Jeg er en del af en moderne skilsmissefamilie, hvor vi som forældre har et tæt samarbejde omkring børnene. Vi bor tæt på hinanden og er fortsat gode venner. Det giver alt sammen en fleksibilitet for både børn og forældre.

Jeg er ekstrovert … Ja! Jeg kunne ikke skjule det længere. 

Min ekstroverte side har et stort behov for kollegaer i hverdagen, derfor nyder jeg at sidde i kontorfællesskabet Office Together her i Horsens. Jeg nyder at snakke over kaffemaskinen eller frokosten i kantinen.

Jeg sætter stor pris på netværk, vidensdeling og faglig sparring, du er derfor altid velkommen til at komme forbi til en kop kaffe, men skriv lige først, så du ikke går forgæves.

Jeg er en del af sponsor- og handelsnetværket i AC Horsens. (Go’ gule). Ja faktisk er jeg ‘bronze-sponsor’ og hepper ekstra meget på ungdommen. 

Som medlem af Business Horsens er jeg aktiv i netværket MedlemsArena og fornylig er kommet med i Network Together og blevet LunchIn Ambassadør i Horsens.

Stine Fentz

Hvordan hjælper jeg dig?

Jeg tilbyder Marketing Mentor Forløb, Workshops og Strategimøder. Jeg har en online medlemsklub: CONTENTKLUBBEN med viden og læring om online marketing, for dig der vil gøre det selv. 

Jeg rådgiver i strategisk online marketing og digital strategi. Jeg producerer organiske opslag og varetager sociale medier for virksomheder, der ønsker at frigive ressourcer til kerneaktivitet. Sammen løfter vi din forretning med online marketing, der virker.