Velkommen

Mit navn er Stine Fentz. 

Jeg er strategisk konsulent og digital rådgiver inden for online marketing. 

I min forretning hjælper jeg selvstændige med at kortlægge rejsen til succes med online marketing. Det er min passion at hjælpe dig på vej til din succes, så du kan skabe den forretning, du ønsker dig og drømmer om.


Jeg rådgiver og underviser i:

Strategisk mindset

Den langsigtede og varige værdi, du kan skabe for dine kunder.

Det bløde salg

Content marketing, der tiltrækker, engagerer, skaber tillid og sælger.

Digital strategi

Digitale medier, kundernes rejse og webkommunikation.

Jeg oplever Stine Fentz som en rådgiver med stor viden og indsigt i, hvordan man skruer en SoMe strategi sammen. Hun er dygtig til at lære fra sig og er ikke bange for at dele guldkorn ud, uanset om det er i 1:1 møder, eller når hun afholder kurser. Jeg har kun oplevet positiv respons på de ændringer, jeg har foretaget efter hendes vejledning, og jeg kan derfor kun give Stine Fentz mine bedste anbefalinger.

Min uddannelse

Jeg har uddannet mig i forretnings- og marketingstrategi på en professionsbachelor, hvor alt teori anvendes i praksis i konkrete cases.

Efterfølgende har jeg en cand.it.webkommunikation med speciale i webformidling.

Her lærte jeg at tage højde for de digitale mediers muligheder og udfordringer i virksomhedens kommunikation og marketing.

I webkommunikation er der ikke kun en afsender og en modtager af et budskab, men også et digitalt medie med egne kommercielle interesser, begrænsninger, algoritmer og struktur.

Det har givet mig en langt dybere forståelse for de mekanismer, der styrer vores online interaktion og sociale adfærd.

Med det overblik, jeg besidder, kan jeg guide dig trin for trin igennem de strategiske processer

Sammen tager vi informerede valg, der fokuserer din marketingindsats, så du opnår de målsætninger, vi opsætter for din forretning og skaber det salg, der er nødvendigt for din virksomheds succes.

Alt det andet jeg også er ...

Jeg er 35 år og bor i Horsens med mine to delebørn Laura og Axel. Jeg har dem hver anden uge og tilrettelægger i høj grad mit arbejdsliv efter den rytme. Jeg er et menneske drevet af ambitioner for mit liv og min forretning. Jeg arbejder gennemsnitligt mere end en fuldtidsansat, men langt de fleste timer, lægger jeg i den uge, hvor jeg ikke har børnene.

Jeg er en del af en moderne familie, hvor vi som forældre er skilt, men har et tæt samarbejde omkring børnene. Vi bor tæt på hinanden og er fortsat gode venner. Det giver alt sammen en fleksibilitet for både børn og forældre.

Jeg er ekstrovert … Ja! Jeg kunne ikke skjule det længere. 

Min ekstroverte side har et stort behov for kollegaer i hverdagen, derfor nyder jeg at sidde i kontorfællesskabet ByMakers i Skanderborg. Jeg nyder at snakke over frokosten eller en kop kaffe i køkkenet. 

Jeg sætter stor pris på netværk, vidensdeling og faglig sparring, du er derfor altid velkommen til at komme forbi til en kop kaffe, men skriv lige først, så du ikke går forgæves.

Hvordan hjælper jeg dig?

Jeg tilbyder rådgivning, sparring og online undervisning i strategisk online marketing og digital strategi. Sammen løfter vi din forretning med online marketing, der virker.