StrategiTjek✔

Et strategisk 360 graders tjek af virksomhedens marketingstrategi.

Tjek på din marketingstrategi?

Med et StrategiTjek kickstarter vi jeres markedsføring med overblik og indblik – så I kan vælge rigtigt og være effektive. 

Sammen tjekker vi strategien og optimerer indsatserne, så din strategi skaber flow. Vi kortlægger vi rejsen til jeres succes med online marketing og får sat struktur på opgaven med en realistisk plan, der giver udbytte.

Når fundamentet er lagt, er strategien langt mere tydelig. Gode vaner med opfølgende måling på effekten af din markedsføring udbygger og udvikler en endnu stærkere markedsføringsplan baseret på erfaring og data.

Et StrategiTjek er sparring for virksomheder, der ønsker succes med online marketing.

Vi kan f.eks. dykke dybere ned i:

  • Ideudvikling
  • Automatisering
  • Kanalvalg
  • Segmentering
  • Content marketing
  • Planlægning
  • Effektmåling
  • Struktur

Workshop med fuldt fokus

Jeg faciliterer workshoppen og sørger for, at vi sammen kommer hele de 360 grader rundt om jeres marketingstrategi. I medbringer viden om jeres produkter, kunder og eksisterende markedsføring, samt alle jeres drømme om fremtidens muligheder og potentialer. 

På workshoppen bidrager jeg med et eksternt perspektiv, overblik over de strategiske valg og viden om de enkelte felter indenfor digital marketing. Sammen bygger vi et stærkt fundament for en bæredygtig digital strategi. 

Sparring & Implementering

Har I efterfølgende et behov for yderligere hjælp og sparring til implementering af marketingstrategien, har I mulighed for at købe opfølgende sessioner til sparring. 

Jeg fungerer gerne som tovholder, indpisker eller motivater (alt efter jeres behov) løbende i implementeringsfasen af den nye strategi. Det fungerer bl.a. rigtig godt, hvis I f.eks. har en enkelt marketingansat, der varetager hele paletten og har brug for løbende oplæring, fastholdelse og sparring på rejsen.  

Kontakt mig for en uforpligtende snak om matchet mellem jeres behov og mine kompetencer.